Legend Stealth

2 495,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
1202

Legend Stealth är ett droppformat padelracket där man kombinerat fart och kontroll på ett lyckat sätt. Detta 365 gram tunga racket har en kärna som är uppbyggd av Hypersoft EVA som är klätt med 12K kolfiber i såväl träffyta som ram. Ett välbalanserat racket som upplevs som lättspelat trots sina fina egenskaper när det kommer till kraft.

Legend Stealth är ett droppformat padelrack vilket, lite förenklat, innebär att det är en hybrid mellan ett runt- och ett diamantformat racket. Rackets droppform ger dig som spelare möjlighet att sätta mer fart på bollen än om du spelat med runt racket. Att välja ett racket som ger dig möjligheten att sätta mer fart och tryck i dina slag får ofta konsekvensen att det blir mer svårspelat. Detta har Legend löst genom att ge racket en större sweetspot som ger dig som spelare bättre balans och kontroll i dina bollträffar. Utrymmet för att träffa lite fel på racket men ändå få till en bra bollbana blir alltså lite större än om man valt ett diamantformat racket.    

Racket är uppbyggt av en kärna bestående av Hypersoft EVA. Den mjuka kärnan hjälper till att ge bra kontroll i slagen. Ytan består av 12k kolfiber vilket ger en relativt hård yta och racket kan ibland upplevas som lite stumt, framför allt i dem lite nättare slagen. När man väl sätter lite tryck i slagen känner man dock hur man får rejält med hjälp av både kolfiberytan och den mjuka EVA kärnan och racket upplevs inte allt som stumt.

Ramen består även den av 12k kolfiber vilket gör det tåligt för smällar. Allt har dock sin gräns och för att vara på säkra sidan rekommenderar vi alltid att du använder ett ramskydd på ditt racket.

Legend Stealth upplevs som relativt lättspelat och smidigt där man har god kontroll på slagen men med en härlig power när lägena väl kommer. Racket passar väl till den lite mer rutinerade motionären som vill testa på att få lite mer fart i sina slag som den avancerade spelaren vars vapen är kontroll och precision snarare än fart i alla slag.        

Mer information
Manufacturer Legend
Modellår 2021
Form Dropp
Balans Medium
Vikt (g) 365 (+/-10)
Ramprofil(mm) 38
Ram Kolfiber
Ytprofil Slät
Träffyta Kolfiber
kolfibertrådar 12000
Kärna(hårdhet) Mjuk
Fodral ingår Nej
Write Your Own Review
Du recenserar:Legend Stealth