Legend Revenant

2 995,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
1205

Legend Revenant beskrivs av Legend själva som deras handgjorda toppracket; Vi blev inte besvikna! Detta diamantformade racket har en högt placerad sweetspot som är förstärkt för att öka både kraft och hållbarhet. Revenants vikt är blott 365 gram vilket bidrar till att racket inte upplevs som varken klumpigt eller speciellt slitsamt för kroppen. Ett rack med fina egenskaperna som trots det upplevs som hanterbart även för motionären.  

Legend Revenant är ett diamantformat racket framtaget för att ge rejält med tryck i slagen. Racket är topptungt och dess sweetspot är placerat högt upp i racket. Det vore en överdrift att säga att Revenant är ett lättspelat racket. Är det första gången du spelar padel är Revenant helt enkelt inte ett racket för dig. Men Legend har lyckats med den svåra konsten att ta fram ett racket med grym fart och härligt tryck som ändå känns hanterbart för den erfarne motionären.

Hur har man lyckats? Jo, Legend Revenants yta är uppbyggt av TeXtreme 24K. Detta väldigt hårda material bidrar till att du får rejält med kraft tillbaka då du sätter tryck i slagen utan att för den sakens skull upplevas som tungt och klumpigt; Revenants vägs in på endast 365 gram vilket imponerar sett till dess egenskaper. Kärnan består av ett mjukt Black EVA vilket bidrar till att ge god kontroll i slagen trots den väldigt hårda ytan. Ramen är uppbygd av 12K tube vilket gör raket stryktåligt, som vanligt så rekommenderar vi dock alltid att man använder ett ramskydd på sitt racket.

Man har även försett racket med en förstärkt sweetspoot vilket ger ytterligare kraft i slagen samtidigt som det förlänger rackets hållbarhet sett över tid, en fin liten detalj på ett i övrigt väldigt fint racket.

Legend Revenant kan vid en första anblick uppfattas som ett väldigt avancerat racket som endast passar de riktigt avancerade spelarna; det är trots allt ett handgjort racket och Legend själva beskriver det som sitt toppracket. Men dess hårda ytskikt vägs upp fint av dess mjukare kärna och tillsammans med den låga vikten på racket känns det trots allt hanterbart även om man inte ska kvala in till SPT inom en snar framtid. Racket ger väldigt mycket tillbaka och lär du bara känna racket kommer dina smashar vara ett tungt vapen på banan!          

Mer information
Manufacturer Legend
Modellår 2021
Form Diamant
Balans Hög
Vikt (g) 370 (+/-15)
Ramprofil(mm) 38
Ram Kolfiber
Ytprofil Slät
Träffyta Kolfiber
kolfibertrådar 24000
Kärna(hårdhet) Mjuk
Fodral ingår Ja
Write Your Own Review
Du recenserar:Legend Revenant