Legend Invictus W

2 495,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
1203

Legend Invictus W väger in på endast 355 gram och är därmed det lättaste racket i Invictus serien. Den mjuka kärnan av Black Hypersoft EVA ger tillsammans med den hårda ytan av 24K kolfiber ett racket som ger mycket kraft tillbaka utan att du tappar kontrollen.

Legend Invictus W är en riktig lättviktare i syskonskaran Invictus. Den låga vikten, 355 gram, är imponerande låg då man börjar titta närmare på rackets egenskaper. Dess runda form och låga balans bidrar till känslan av ett lätthanterligt racket med god kontroll.

Invictus W är uppbyggt kring en kärna av Black Hypersoft EVA som ger dig fin kontroll och känsla i slagen. Träffytans 24K kolfiber upplevs som väldigt hård och skapar styrka och kraft i slagen då det behövs. Den mjuka kärnan kombinerat med den hårda ytan ger ett racket som hjälper till att skapa bra med fart i slagen utan att tappa möjligheten till kontrollerade slag för att få motståndarna i rörelse. Ramen består av stryktålig 12K kolfiber.

Vi har dessvärre fått en hel del mail om Invictus W då man vill ha ett racket med samma egenskaper men avsett för herrar; ”Jag kan ju inte spela med ett damracket”. Låt inte ”W” i namnet och/eller färgsättningen göra att ni räknar bort detta racket. Legend Invictus W är ett racket som passar många typer av spelare och inte bara damer. Vår uppmaning är, oavsett om du är dam- eller herrspelare, att kolla på ett rackets egenskaper då du väljer racket och strunta i vad en tillverkare väljer att klassa racket som.

Mer information
Manufacturer Legend
Modellår 2021
Form Rund
Balans Låg
Vikt (g) 355 (+/-5)
Ramprofil(mm) 38
Ram Kolfiber
Ytprofil Slät
Träffyta Kolfiber
kolfibertrådar 24000
Kärna(hårdhet) Mjuk
Fodral ingår Ja
Write Your Own Review
Du recenserar:Legend Invictus W