Legend Invictus DLX

2 995,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
1204

Legend Invictus DLX är uppföljaren till det populära Invictus 3.0. Racket är handgjort och man har inte sparat in på något när man skapat sin runda flaggskepsmodell. Invictus DLX har en kärna av hypersoft EVA omgett av en träffyta av 18K kolfiber med en förstärkt sweetspot av ytterligare 3K kolfiber. Dess låga vikt (360 gram), låga balans gör racket lätthanterligt och 3D surface bestående av Legends logotype i miniatyr får ses som kronan på verket. Ett racket med fokus på kontroll och känsla men med en kärna som ger rejält med kraft när det behövs.

Legend Invictus DLX är Legends handbyggda, runda flaggskeppsmodell. Invictus DLX är med sin runda form, låga balans och förstärkta sweetspot ett lättspelat racket som ger god kontroll i slagen men med möjlighet till rejält med kraft då situationen kräver det. Vikten på racket är endast 360 gram vilket gör racket väldigt lätthanterat och smidigt.

Legend har inte sparat in på något då man skulle ta fram sin efterträdare till Invictus 3.0. Invictus DLX kärna är uppbyggt av Hypersoft EVA vilket bidrar till bra med kraft i slagen utan att tumma på kontrollen. Ytskiktet består av 18k kolfiber vilket ger en väldigt hård träffyta. Rackets sweetspot är förstärkt med ytterligare 3K kolfiber som förhöjer känslan och kontrollen i slagen en nivå till. Ramen består av 12K kolfiber som håller rackets totalvikt nere på en låg nivå.

Rackets träffyta är försett med en 3D struktur bestående av Legends logotype i miniatyr. Åsikterna går i sär om en 3D struktur i träffytan bidrar till ökat spinn i bollen, bättre känsla i slagen eller helt enkelt bara är en häftig detalj. Oavsett vilka egenskaper det ger, eller inte ger, racket så är det en häftig detalj som bidrar positivt till helhetsintrycket av racket.

Legend Invictus DLX är ett racket som passar många typer av spelare; även lite mer avancerade spelare. Tyvärr är det vanligt att spelare ratar runda racketar då man anser att dessa är till för nybörjare vilket man inte ser sig själv som. Det finns mycket att vinna för många genom att släppa detta tankesätt. Invictus DLX är ett mångsidigt racket med fokus på kontroll men med en uppbyggnad som ger kraft då det behövs.    

Mer information
Manufacturer Legend
Modellår 2021
Form Rund
Balans Låg
Vikt (g) 360 (+/-5)
Ramprofil(mm) 38
Ram Kolfiber
Ytprofil Slät
Träffyta Kolfiber
kolfibertrådar 18000
Kärna(hårdhet) Mjuk
Fodral ingår Ja
Write Your Own Review
Du recenserar:Legend Invictus DLX